Evenimente

Deschiderea noului salon Florart la Chișinău

florarie chisinau

Pe data de 1 decembrie, compania Florart a făcut un pas important în avansarea pe piața floristică locală și internațională, deschizând noul salon, în care își vor desfășura activitatea și expune producția de azi înainte. Este cu siguranță ceea ce îi lipsea Chișinăului, un atelier de elită în care profesionalismul și talentul maeștrilor Florart va fi din plin exploatat și valorificat.

Noul salon Florart se află pe str. Columna 171, or. Chișinău, și reprezintă un local impozant, cu dispozitive moderne de stocare și păstrare a florilor, cu o ambianță fermecător de luminoasă, plină de articole de anticariat, care redau localului o atmosferă de basm.

Scopul deschiderii acestui salon a fost stabilirea unui spațiu de muncă, în care maeștrii Florart să-și poată din plin manifesta creativitatea și abilitățile de artiști florali, iar clineții să aibă posibilitatea să comande sau să ridice lucrările solicitate la cald, într-un local maiestuos, înconjurați de împărăția culorilor și aromelor.

În noul salon Compania Florart va continua să ofere clienților un mare spectru de lucrări și decorațiuni, incluzând compoziții și aranjamente florale, buchete și coșuri cu trandafiri, o multitudine de flori la bucată, precum și o gamă largă de accesorii pentru nunți: buchete de mireasă, cocarde, corsete, bijuterii din flori, etc. În salon, clienții vor avea posibilitatea să studieze, într-o ambianță comodă, catalogul de lucrări al maeștrilor Florart, ce conține numeroase decorațiuni de sală, automobil, tortă, precum și buchete exclusive pentru evenimente business sau manifestații solemne.

Deschiderea salonului Florart este un eveniment notabil pentru comunitatea floristică din Moldova și va stimula în continuare dezvoltarea și creșterea profesionistă a floriștilor companiei pentru a oferi publicului compoziții floristice cât mai calitative și originale. Este un loc perfect pentru a da frâu liber fanteziei și de a făuri ceva unic, pentru că creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru.