Portofoliu

Creații artistice de Ziua Îndrăgostiților

bol-trandafiri-fluture

Zilei îndrăgostiților în fiecare popor i s-a dat denumirea potrivit tradițiilor și obiceiurilor, obținute pe parcursul a multor secole. În Europa și America tradițional ziua îndrăgostiților se sărbătorește pe data de 14 FebruarieZiua Sf. Valentin. Astăzi acest obicei a fost preluat și de tinerii din țara noastră.

De Ziua Îndrăgostiților, exprimă dragostea și recunoștința cu buchete de flori superbe de la FlorArt. Fie că doriți să felicitați iubita sau ruda/prietena ce îi poartă numele Sf.Valentin, echipa FlorArt e gata să Vă propună varianta perfectă pentru a demonstra oamenilor dragi sentimentele Dvs. FlorArt Vă propune serviciul de livrare a florilor proaspete în mun. Chișinău, Moldova, calitatea cărora este garantată.

Alegeți buchete frumoase din trandafiri roșii sau buchete mixte cu uimitoare lalele, crini, gerbere și trandafiri de diferite nuanțe. De asemenea Vă propunem aranjamente florale acompaniate cu dulciuri preferate. Oferindu-i în dar persoanei dragi creațiile cu flori de la FlorArt, îi veți arăta cât de mult o apreciați într-un mod creativ, pentru că îi acordăm fiecărei comenzi toată grija. Suntem pasionați de floristică, folosind doar flori proaspete, și ne străduim în mod continuu să menținem reputația noastră pentru deservirea excelentă a clienților.

Trimiteți flori proaspete sau coșuri cu flori, accompaniate cu dulciuri peferate, de Ziua Îndrăgostiților de la FlorArt. De la trandafiri cu tulpină lungă până la buchete de orice complexitate: orice nu a-ți alege – noi suntem florăria online de încredere. Trimiteți dragostea în ziua specială cu ajutorul experților în domeniul floristicii.

Când e vorba de flori, alegeți FlorArt!